Groove what?

Omdat ik meer woorden kan schrijven dan zeggen, en al zeker met meer fouten, zal ik voortaan wat ik schrijf, hier trachten te onthouden. Dat hoeft helemaal niet veel te zijn, en al zeker niets groots. Wat ik schrijf dien ik immers eerst gedacht te hebben.

Ik zie deze “Groove Garden” in de eerste plaats als een persoonlijk archief, mijn eigen idee-stock.
Lezers bereiken of plezieren was en is niet echt een doelstelling, maar het geeft wel een plezierig gevoel. Uw comments zijn dan ook altijd meer dan welkom, en u hoeft om mij zeker niet te liegen.

Ik ben blij dat u tot hier verdwaald bent, wie weet straks zelfs trots…

Bij bedenkingen, aanmoedigingen, goed en desnoods minder goed bedoelde kritieken, asielaanvragen of liefdesverklaringen:
groovegardener[apenstaartgekrul]gmail[dot.punt]com

Wees welgekomen.

Advertenties

8 Reacties to “Groove what?”

 1. Schrijf maar. Ik lees het graag.

 2. ik lees je graag

 3. groef, ooit maak ik met u een prentenboek. vol prenten en een beetje tekst, een boek voor helden. (en voor andere mensen, natuurlijk).

 4. Keep up the groove!

 5. Beste lieve Groove,

  Via een vriend kreeg ik de link naar deze site. Ik ben diep, diep onder de indruk van jouw wonderschone gedichten. Het is prachtig dat je mij in je wereld hebt meegenomen, ik ben bijzonder verrast door je rake woorden. Je ontroert mij. Het komt zonder omwegen rechtstreeks in mijn hart.

  Vooral “mijn garantie is verlopen lief” en “zet alsjeblieft twee stappen”. Ik ben er nog steeds beduusd van. Stilletjes maar genotvol duik ik nu de keuken in. Verrukkelijk dat je dat allemaal te weeg kan brengen met jouw bewoordingen. Dank je wel…

  Liefs, Linde

 6. Godverdomme, Adriaan. Liefde is, hoewel het een bijzonder mooi zou zijn, geen ecxuus! Wij willen allemaal meer, meer, en nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: